ΑΡΧΑΝΙΩΤΙΚΕΣ ΣΟΥΠΙΕΣ ΜΕ ΚΡΑΣΙ~ARCHANES CUTTLEFISH WITH WINE

ΥΛΙΚΑ 1 κιλό σουπιές 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 2-3 κρεµµύδια 1 ποτήρι του κρασιού κρασί Πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Καθαρίζουμε τις σουπιές. Αφού κόψουμε σε χοντρά κοµµάτια το κρεµµύδι, το τσιγαρίζουμε µε το ελαιόλαδο και ρίχνουμε και τις σουπιές κοµµένες σε κοµµάτια. Τις αφήνουμε περίπου ένα τέταρτο της ώρας, μέχρι να ροδίσουν, και έπειτα τις σβήνουμε µε κρασί. Προσθέτουμε λίγο νερό και το πιπέρι και αφήνουμε τις σουπιές να ψηθούν και να µείνουν µε το λάδι τους. INGREDIENTS 1 kg cuttlefish 1 cup olive oil 2-3 onions 1 glass of wine Pepper IMPLEMENTATION We clean the cuttlefish. After cutting the onion into thick slices, fry it in olive oil and add the cuttlefish cut into slices. Leave them for about a quarter of an hour, until they turn brown, and then extinguish them with wine. Add a little water and pepper and let the cuttlefish cook and stay in their oil.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε:

Έχετε κάποια ερώτηση για εμάς; θέλετε να κλείσετε prive ξενάγηση; η για οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε. Επικοινωνήστε μαζί μας.~Have a question for us? do you want to book a private tour? or for anything else you need. Contact us.

BACKSOON UNSUBSCRIBED

Nous utilisons des cookies.

Nous utilisons des cookies et d'autres technologies de suivi pour optimiser notre site web et améliorer votre expérience. Pour en savoir plus, lisez notre Avis sur les cookies.

Vous pouvez également gérer vos cookies ici.