ΑΡΧΑΝΙΩΤΙΚΟ ΨΑΡΙ ΣΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ~ARCHANES FISH BAKED IN OIL PASTE
ΥΛΙΚΑ 1 μεγάλο φιλέτο πέρκας 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο 1 κουταλάκι του γλυκού δενδρολίβανο αλάτι φρεσκοτριµµένο πράσινο πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Πλένουμε και αλατίζουμε το ψάρι. Ανοίγουμε µια διπλή λαδόκολλα και τοποθετούμε το φιλέτο στο κέντρο. Πασπαλίζουμε µε το σκόρδο, το δενδρολίβανο και το πιπέρι. Περιχύνουμε µε το ελαιόλαδο και κλείνουμε πολύ καλά το ψάρι στη λαδόκολλα. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά και το σερβίρουμε ζεστό µε τη σάλτσα του. INGREDIENTS 1 large perch fillet 5 tablespoons olive oil 2 cloves garlic 1 teaspoon rosemary salt freshly ground green pepper IMPLEMENTATION Wash and salt the fish. Open with double oil glue and place the fillet in the center. Sprinkle with garlic, rosemary and pepper. Pour over the olive oil and close the fish very well in the oil paste. Bake at 200 degrees for 45 minutes and serve hot with its sauce.